top of page
Prins Projecten
Egelantiersgracht 562
1015 RR  Amsterdam

M:  +31 (0)6 50 23 07 33
E:   info@prinsprojecten.nl 
Kantoor foto.jpeg
Kantoor foto.jpeg
Het Bureau

Het bureau Prins Projecten wordt geleid door Nico Prins die het in 1999 oprichtte. De eerste tien jaar heeft hij intensief samengewerkt met vader Gerard Prins. Gerard had een ambachtelijk oog en combineerde originele details met moderne techniek. Samen werkten Nico en Gerard aan omvangrijke projecten in binnen- en buitenland vanuit hun kantoor op de mooiste plek van Amsterdam op de hoek van Reguliersgracht en Prinsengracht: ‘de Ooievaar’. 

 

De activiteiten van Prins Projecten concentreren zich op bouwprojecten in de binnenstad van Amsterdam. 

Een van de specialiteiten van Prins Projecten is Funderingsherstel. De constructie wordt op structurele wijze en onzichtbaar gestabiliseerd zodat scheuren en verzakken wordt voorkomen.

Herbestemmen van een oud gebouw of fabriek naar woonruimte of kantoor is eveneens een specialiteit. Met oog voor detail en historische waarde worden industriële ruimten naar plekken met warmte en functionaliteit getransformeerd. 

 

Nico werkt samen met architecten, tekenaars en aannemers en begeleidt projecten van begin tot eind; van het idee van de klant tot de oplevering. De lijnen zijn kort en de klant staat in direct contact met hem.

Een reactie van een opdrachtgever: ‘Het is bijzonder prettig om met Nico samen te werken. Hij begreep onze wensen en had door zijn ervaring met instanties en specialisten meteen werkbare oplossingen paraat. Hij heeft ons uitstekend geadviseerd en een hoop tijd en kosten bespaard in zijn rol als intermediair. Wij hebben in de periode van de verbouwing aan ons huis vooral steun en plezier ervaren en we genieten van onze prachtig verbouwde woning.'

 

Nico doet het bouwkundig beheer van panden van Stichting Diogenes, eigenaar van een aantal rijksmonumenten in de binnenstad. 

bottom of page